Wimper Extensions

Perfect ‘opgemaakte’ lashes, zonder make-up, met onze wimper extensions

Een natuurlijk effect mét de hoognodige wow factor. Dat bereik je met onze wimper extensions. Elk afzonderlijk wimperhaartje wordt met een aparte wimperextension verlengd. Als resultaat een natuurlijk effect én open blik.

De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde. Precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.

De wimpers worden per haartje bevestigd aan je eigen wimper(s). Voor een verlenging worden maar liefst 60 tot 90 haartjes gebruikt. Mascara is verleden tijd (al mag je het nog wel gebruiken op de extensions), deze wimper extensions geven een hele nieuwe dimensie aan die net-uit-bed look. Alsof dat nog niet genoeg is zijn de extensions ook nog eens pijnloos én bestand tegen water, tranen, licht, zon en zee.

Levensduur:

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Lashes is 60 tot 90 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Wimper extensions

ADRESS

Nieuwezijds voorburgwal 103hs 1012RG Amsterdam

  • Email : info@senselifestyle.nl

  • Phone : +31204277409

  • KVK: 50720767

     

SENSE LETTERS

Meer Sense?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, kortingen en beauty trends!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

7 DAGEN GEOPEND

Maandag- Vrijdag  10.00 - 20.00

Zaterdag- Zondag  10.00 - 18.00

FEESTDAGEN

VOLG SENSE VOOR JE DAGELIJKSE DOSIS BEAUTY