Een natuurlijk, gezond kleurtje en die net-terug-van-vakantie glow het hele jaar door? Dat kan met spraytanning.

Zeg maar vaarwel tegen de zonnebank en oranje bruin-zonder-zon rampen. Ook voor mensen die vanwege gezondheidsproblemen niet de zon in mogen is een spray tan een goede optie!

Voor het beste en langst houdbare tanning resultaat adviseren wij de volgende stappen thuis voor of na de behandeling te ondernemen:

Scrub de huid vóór de behandeling, om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik geen oliehoudende producten.

Scheren (24 uur), harsen (48 uur) voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig).

Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum meer tot na de sessie. Lak bij voorkeur je nagels om opname van de vloeistof te voorkomen.

Spoel zo kort mogelijk voor de tanning uw lichaam goed schoon met alleen warm water!

Gebruik op de dag van de spray tanning geen vloeibare make-up of dagcrème, zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten.

Draag donkere loszittende kleding na de spray tanning omdat de vloeistof in beginsel nog wat af zou kunnen geven.

De tanning lotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te douchen tot 8 uur na de tanning!

Vermijd water en transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche.

Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens de douche een hydraterende douchegel te gebruiken, en na het douchen een extra hydraterende bodylotion.

Wij adviseren het gebruik van sauna en baden te vermijden! Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid

Met behulp van een speciaal ontwikkeld spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. DHA wordt al sinds 1960 in de cosmetische branche gebruikt. Het is dan ook absoluut verantwoord, zeker ten opzichte van natuurlijke of onnatuurlijke (zonnebank) UV stralen.

Dihydroxyacetone is een natuurlijke suiker die op de hoornlaag van uw huid wordt verneveld en ook enkel op de dode huidcellen werkt. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Hoe bruin je wordt van de spraytan behandeling is afhankelijk van het percentage DHA dat er op je huid wordt verneveld en je huidtype. Hoe beter de lotion kan penetreren op de hoornlaag, des te bruiner je zult worden. De kleur van de lotion wordt in overleg met onze specialist bepaald.

Afhankelijk van je huidtype en huidverzorging blijft de kleur 5 tot 10 dagen behouden. Het is belangrijk na de spraytanning je huid na iedere douchebeurt droog te deppen (niet te hard wrijven) , en goed te hydrateren met een vochtinbrengende body lotion.

Na ongeveer 8 tot 10 dagen kunnen er wat restjes tan achter op de huid blijven zitten, dit kan eruit zien als vlekjes je kunt door middel van scrubben je huid weer mooi egaal krijgen.

Prijzen voor zowel dames als heren:

aanbrengen-spray-tanning
spray-tanning-before-and-after

ADRESS

Nieuwezijds voorburgwal 103hs 1012RG Amsterdam

  • Email : info@senselifestyle.nl

  • Phone : +31204277409

  • KVK: 50720767

     

SENSE LETTERS

Meer Sense?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, kortingen en beauty trends!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

7 DAGEN GEOPEND

Maandag- Vrijdag  10.00 - 20.00

Zaterdag- Zondag  10.00 - 18.00

FEESTDAGEN

VOLG SENSE VOOR JE DAGELIJKSE DOSIS BEAUTY