Betalen & Retourneren

Betaling

Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf en verloopt op een veilige en vertrouwde wijze. Je kunt kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

  • overschrijving bank/giro : bij deze  (offline) overboeking dient betaling volledig binnen 7 dagen na orderdatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden.
  • elektronisch betalen door middel van Ideal
  • betalen met een creditcard wij accepteren MasterCard en Visa

Retourneren

Wettelijk is bepaald dat jij als consument een bedenktijd van zeven werkdagen hebt op producten die je koopt via het internet. Sense beauty & lifestyle store heeft deze bedenktijd opgerekt naar veertien dagen. De veertien dagen gaan in na ontvangst van het product. U meldt de retour aan via info@senselifestyle.nl. Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten (indien 1 artikel is besteld) binnen tien dagen teruggestort. Hiervoor geldt wel dat de betreffende artikelen in ongebruikte, ongewassen en onbeschadigde staat zijn en in de originele verpakking en voorzien van de pakbon. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor rekening van de afnemer, tenzij anders overeengekomen wordt. Sense beauty & lifestyle store kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele manco‚Äôs als gevolg van de retourzending.

Sense beauty & lifestyle store behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in oorspronkelijke staat retour wordt ontvangen. In voorkomend geval zal Sense beauty & lifestyle store altijd contact opnemen met de afnemer.

Pakketten die ongefrankeerd worden geretourneerd, neemt Sense beauty & lifestyle store wel in ontvangst, maar de portokosten worden in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag.

Wanneer Sense beauty & lifestyle store een artikel heeft geleverd niet conform de bestelling, dan heeft de afnemer het recht om het artikel terug te sturen. In dit geval zijn de verzendkosten voor rekening van Sense beauty & lifestyle store. Sense beauty & lifestyle store zal de verzendkosten te samen met het aankoopbedrag terugstorten.