Amano Tongschraper

Amano Tongschraper:

De Amano tongreiniger wordt in The British Dental Journal genoemd als meest duurzame en meest effectieve tongschraper.

  •  Bevordert de mondgezondheid. Het poetsen met Amano resulteert in een frisse adem, een mooi uitziende tong en een sterker gebit. Amano heeft bewezen de algehele mondgezondheid met grote stappen te verbeteren.
  •  Effectief. Amano heeft aangetoond 2 keer zo effectief te zijn tegen tongbacteriën als een tandenborstel. Daarnaast is het poetsen met een tongreiniger hygiënischer en beter voor je tongweefsels.
  •  Opvallend design. De Amano tongreiniger is gemaakt in Italië en heeft een prachtig design. De hippe en strakke geometrische lijnen zijn gebaseerd op de avant-garde Abstracte Kunstbeweging. Een plezierige start van de dag en een ware gadget in de badkamer.
  •  Superieure kwaliteit. De Amono tongreiniger is gemaakt van Austenitisch staal, een hoogwaardige mengeling van chroom en nikkel. Met de juiste zorg en aandacht gaat Amano decennia lang mee.
  •  Comfort. Het tongpoetsen met Amano is een plezierige ervaring. Vanwege het fijne design en lichte gewicht treedt er geen gagreflex op, iets wat je vaak ziet bij de goedkope plastic versies.
  •  Geldbesparend. Een Amano gaat lang mee. Wanneer je haar goed onderhoudt zo’n 20 jaar. Vooral plastic reinigers moeten gelijktijdig met je tandenborstel worden vervangen. Met de aankoop van Amano besparen trouwe tongpoetsers dus geld.

Bonus: Amano wordt geleverd in een beschermcase inclusief gebruiksaanwijzing en reinigingsinstructies. Je kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren

Laat een reactie achter